EuroClix

EuroClix is hét spaarprogramma van Nederland

Over EuroClix

EuroClix is een online spaarprogramma en actief in Nederland en België (Vlaanderen en Wallonië). Leden sparen punten (Clix), en wisselen deze in voor keiharde euro’s. Hoe meer punten (Clix) ze hebben gespaard, des te beter wordt de inwisselkoers van Clix naar euro’s. Het zijn dan ook de trouwste leden die het beste worden beloond, zoals een spaarprogramma dat ook behoort te doen.

De adverteerders bij EuroClix genereren unieke bezoekers en van daaruit leads of transacties. Met een groot bestand van enthousiaste leden kan in één land via één e-mail ruim 100.000 unieke bezoekers worden gegenereerd. En bij een juiste aanbieding is de conversie naar leads of transacties zeer hoog. Naast e-mailmarketing biedt EuroClix adverteerders ook een website waar ze hun aanbod aan leden kunnen tonen. Deze samenwerking vindt plaats op basis van affiliate marketing. Een performance based wijze van adverteren, waarbij u als adverteerder alleen afrekent voor het behaalde resultaat. Hiervoor werken we intensief samen met lokale en internationale affiliate netwerken.

EuroClix is opgericht in 1999 en is de eerste cashback site in Nederland. Een decennium later zijn we het grootste online loyalty programma in Nederland. De ambitie is grenzeloos en in 2009 hebben we onze activiteiten verder uitgerold naar België (Vlaanderen & Wallonië). Met circa 200.000 double opt-in leden in Nederland en België en een groeiend ledenbestand, zijn we in staat om onze adverteerders een groot bereik te bieden.

Wat bieden wij

Online Spaarprogramma

(Be)sparen met online aankopen

Shop Online

Zoek naar de beste deals en shop online

+ 2.000 Webwinkels

Bekijk alle aanbiedingen en webwinkels op één website

Actief in meerdere landen

Actief in Nederland en België (Wallonië en Vlaanderen)

Wie zijn wij

Nienke

Projectmanager

Phil

Manager Operations

Gino

Projectmanager

Enkele van onze partners