EuroClix

EuroClix is hét spaarprogramma van Nederland

Over EuroClix

EuroClix is een online spaarprogramma en actief in meerdere Europese landen. Leden sparen punten (Clix), en wisselen deze in voor keiharde euro’s. Hoe meer punten (Clix) ze hebben gespaard, des te beter wordt de inwisselkoers van Clix naar euro’s. Het zijn dan ook de trouwste leden die het beste worden beloond, zoals een spaarprogramma dat ook behoort te doen.

De adverteerders bij EuroClix genereren unieke bezoekers en van daaruit leads of transacties. Met een groot bestand van enthousiaste leden kan in één land via één email ruim 100.000 unieke bezoekers worden gegenereerd. En bij een juiste aanbieding is de conversie naar leads of transacties zeer hoog. Naast emailmarketing biedt EuroClix adverteerders ook een website waar ze hun aanbod aan leden kunnen tonen. Deze samenwerking vindt plaats op basis van affiliate marketing. Een performance based wijze van adverteren, waarbij u als adverteerder alleen afrekent voor het behaalde resultaat. Hiervoor werken we intensief samen met lokale en internationale affiliate netwerken.

EuroClix is opgericht in 1999 en is de eerste cashback site in Nederland. In 2007 werd EuroClix geïntroduceerd in Duitsland. In 2009 volgden België en Frankrijk. Daarmee is EuroClix het eerste pan-Europese cashback programma geworden dat actief is in meerdere Europese landen. Lees onder ‘zakelijk’ over adverteren bij EuroClix of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat bieden wij

Online Spaarprogramma

(Be)sparen met online aankopen

Shop Online

Zoek naar de beste deals en shop online

+ 2.300 Webwinkels

Bekijk alle aanbiedingen en webwinkels op één website

Actief in meerdere landen

Actief in Nederland, Duitsland en België (Wallonië en Vlaanderen)

Wie zijn wij

Fenna

Projectmanager Duitsland

Phil

Projectmanager Nederland

Aude

Projectmanager België

Enkele van onze partners